Jadmin
Over Jadmin

Een allround administratiekantoor voor mkb’ers en kleine bedrijven . Wij hebben momenteel  kantoren in Venlo, Sittard en Roermond. Hierdoor zijn wij al snel uw lokale boekhouder waarbij u even op de koffie kunt komen. U kunt namelijk bij ons terecht voor elk financieel akkefietje of elke vraag over uw boekhouding.

Volg ons op social media
 

belastingadviseur roermond

Besparen door te boekhouden met Jadmin

Boekhouding hoort volgens Jadmin nooit op de eerste plek bij een ondernemer te staan. Wanneer u ervoor kiest om uw boekhouding te laten doen door Jadmin, ontlast u uzelf van veel zorgen. Dankzij Jadmin kunt u zich weer focussen op het ondernemen, en wordt het boekhoudkundige gedeelte voor u geregeld.

Wilma Juneman administratie Venlo, Roermond en Sittard
Contact met Jadmin administratie

U vindt bij ons uw oplossing

Alvorens ik aan u duidelijk ga maken waarom u bij Jadmin een hoop problemen kan laten verdwijnen, stel ik mij graag even voor. Ik heet u van harte welkom bij Jadmin. Mijn naam is Wilma Juneman. In 2007 ben ik begonnen om van mijn visie iets werkelijks te maken. Toen ik namelijk merkte dat de wereld van het ondernemerschap tegenwoordig zwaar belast wordt door allerlei administratieve taken, besloot ik hier een oplossing in te bieden. Het is dan ook mijn bedoeling om als boekhouder nauwkeurig samen met u te werken. Ik bied u naast al mijn duidelijke administratieve werkzaamheden tevens een warm gevoel. In mijn visie ziet u mij als een goede partner voor uw bedrijf. Ik ontlast u van veel zorgen en zorg er daarnaast voor dat u met alles behalve tegenzin met mij kan samenwerken. Wanneer u eens in de zoveel tijd bij mij op bezoek komt, hoop ik voor u als een soort vriend te zijn. Terwijl we uw zaken bespreken drinken we een goede kop koffie en praten we gemakkelijk met elkaar. We bespreken dan onder andere hoe we ervoor kunnen zorgen dat u zich in een snel ontwikkelende ondernemersmarkt anno 2018 kunt blijven aanpassen en verbeteren. Ik heb daarin dan niet alleen de rol als boekhouder, maar ook als consulent. Door de jarenlange ervaring in het vak weet ik maar al te goed waar de mogelijkheden liggen. Ik hoop dan ook om die te allen tijde met u te vinden.

Het boekhouden van een ondernemer

Ik kan me goed voorstellen dat u, toen u ooit besloot ondernemer te worden, niet al te veel nadacht over alle administratieve taken. U zag een goede mogelijkheid voor uw onderneming en besloot ermee aan de slag te gaan, om iets te brengen wat de wereld nog niet, of onvoldoende, kent. U bent als MKB’er dan ook vooral gefocused op het zo goed mogelijk functioneren van uw onderneming. Doordat wij dit soort verhalen in de praktijk vaak gehoord hebben, weten wij hoe belangrijk het voor u kan zijn om uw boekhouding uit te besteden. Het starten van een onderneming hoeft tegenwoordig absoluut niet al te moeilijk meer te zien, de boekhouding blijft daarentegen nog steeds een ander verhaal. De boekhouding is een klus die vaak veel werk van u vraagt. Het boekhouden is daarbij ook iets heel anders dan het ondernemen, hetgeen waar u graag mee bezig bent. Veel MKB’ers sluiten zich daarom bij Jadmin aan. Door de nauwe samenwerking die u met ons kunt hebben, zorgen wij ervoor dat u geen onverwachte tegenslagen in de administratie krijgt, want daar zit u als ondernemer natuurlijk nooit op te wachten.

Om deze redenen is Jadmin voor u absoluut geen boekhoudkantoor op afstand, waar u zo nu en dan weer eens een belletje naar moet plegen. Jadmin probeert meer te fungeren als een partner voor uw onderneming. Een goede samenwerking is voor ons dan ook essentieel. Wanneer u de samenwerking met Jadmin aan gaat, nodigen wij u dan ook graag uit voor een kennismakingsgesprek. Wij proberen u en uw onderneming in dit eerste gesprek meteen te leren kennen. Wij komen er daarnaast graag achter waar u met uw onderneming naar toe wilt, en hoe veel tijd u daarvoor over heeft. Dankzij dit gesprek kunnen wij onze manier van werken aanpassen naar uw belangen. Zo wordt de samenwerking voor zowel u als ons des te prettiger. In dit gesprek komt u natuurlijk ook meer van ons te weten. Samen overleggen we over wat de beste vorm van samenwerking zal zijn.

Administratie kantoor Venlo, Roermond en Sittard

Maak nu een afspraak of bel: 077 75 04 592

Stap nu over naar een boekhoudkantoor dat met u meedenkt

Voordeligheid door optimalisatie en goede samenwerking

wie is jadmin administratiekantoor

In de praktijk zien wij bij veel andere boekhouders vaak hetzelfde voorkomen: de ondernemer wordt gevraagd eens in een bepaalde tijd al zijn bonnetjes, facturen, etc. op te sturen naar de boekhouder, en de boekhouder zorgt ervoor dat alles op de juiste manier verwerkt wordt. Doordat de ondernemer hier vaak echter helemaal geen tijd voor heeft en zich liever focust op zijn onderneming, komen fouten vrij vaak voor. Er is bij deze werkwijze dan ook een grote kans op fouten. Er moeten dan namelijk heel veel handelingen gebeuren voordat een factuur goed is verwerkt. Het is in zo’n geval de taak van de boekhouder om die fouten op tijd in te zien en op de juiste manier om te zetten naar een goede situatie. Dat is dus nog een extra handeling die het werkproces alleen maar moeilijker en langdradiger maakt.

Bij Jadmin doen we dit graag anders. We maken gebruik van zelflerende software en een online boekhoudprogramma om het factureren voor u zo makkelijk mogelijk te maken. U logt op hetzelfde programma als ons in en kunt alles zien wat wij voor u regelen. Daarnaast is het voor u erg gemakkelijk om gemaakte kosten in het programma te factureren. Het werkt als volgt: u heeft een op uw onderneming te factureren product, bijvoorbeeld een kantoorartikel, gekocht. U stapt vervolgens in uw auto en maakt een foto van de bon. U uploadt de bon in ons programma en wij zorgen voor de rest. U hoeft dus geen verder formulieren in te vullen, die het werken voor u alleen maar lastiger maken. Ook maakt u hierbij geen fouten, die door de drukte bij uw onderneming normaliter wel zouden kunnen voorkomen. We besparen hierdoor beiden veel tijd en Jadmin kan hierdoor een lager uurtarief hanteren. Doordat het proces duidelijk en foutloos verloopt hebben wij ook minder uren nodig, waardoor wij op de lange termijn voor u een nog goedkopere optie zijn.

Specialisten en experts

Het kan natuurlijk zo zijn dat u een vraag aan ons heeft, waar wij zo gauw geen antwoord op weten. Om urenlange research en daarmee hoge kosten te voorkomen hebben wij een grote kenniskring van experts op het gebied van financiën en bedrijfskunde vergaard. Wij leggen uw vraag neer bij de juiste persoon binnen ons netwerk en zorgen ervoor dat u een gepast antwoord krijgt.

Mijn uitleg over onze werkwijze komt daarmee tot een einde. Ik hoop u enthousiast te hebben gemaakt over Jadmin en te hebben laten nadenken over een goede samenwerking met ons. Wanneer u zich aangetrokken voelt tot een eventuele samenwerking kunt u natuurlijk altijd langskomen op ons kantoor in Roermond. We kunnen dan samen gaan zitten en kijken op welke manier we u kunnen helpen.

Maak nu een afspraak of bel: 077 75 04 592

Stap nu over naar een boekhoudkantoor dat met u meedenkt
Vragen? Laat ons u terug bellen!
Overstap service

de eerste 3 maanden
50% korting

Klik op de knop om een overstap gesprek aan te vragen
JA IK WIL OVERSTAPPEN
als u voor 01-04-2020 overstapt
close-link