Jadmin
Over Jadmin

Een allround administratiekantoor voor mkb’ers en kleine bedrijven . Wij hebben momenteel  kantoren in Venlo, Sittard en Roermond. Hierdoor zijn wij al snel uw lokale boekhouder waarbij u even op de koffie kunt komen. U kunt namelijk bij ons terecht voor elk financieel akkefietje of elke vraag over uw boekhouding.

Volg ons op social media
 

belastingadviseur sittard

De oplossing voor ondernemers.

Ik ga u dadelijk vertellen waarom Jadmin uit Sittard de juiste keuze is voor u. Maar allereerst; welkom bij Jadmin! Ik ben Wilma Juneman, en in 2007 heb ik Jadmin opgericht met een visie. Een visie waarin ik samenwerk  met ondernemers om hun boekhouding, administratie enzovoorts op mij neem om hen te ontlasten. Een visie waar ondernemers uit de regio naar mijn administratiekantoor in Sittard komen en een bakje koffie komen drinken.

Want buiten het feit dat ik Jadmin heb opgestart om ‘maar’ een boekhouder te zijn, is het mijn doel om een partner te zijn waar ondernemers mee kunnen sparren, over hun onzekerheden, doelen en ambities. De huidige ondernemersmarkt in 2018 verandert razendsnel, om nog maar niet te praten over de sprongen die onze technologie dagelijks maakt. Het is hierom de noodzaak dat u als ondernemer vooruitstrevend en innovatief bent in het ondernemerschap om uw bedrijf consistent goed in de markt te houden.  Om u hierin bij te staan is het mijn bedoeling om niet alleen als boekhouder, of administratiekantoor voor u te werken. Maar ook als consulent, waarin wij de kennis en ervaring in onze vakgebieden en ervaringen met andere bedrijven graag in praktijk brengen en laten gelden voor uw bedrijf.

Wilma Juneman administratie Venlo, Roermond en Sittard
Contact met Jadmin administratie

Een onderneming en de boekhouding

Als u al een tijdje in het ondernemerschap zit weet u al uit ervaring hoeveel tijd er in de administratie/boekhouding van een bedrijf gaat zitten. Vooral wanneer uw bedrijf goed loopt, en u nog geen of weinig personeel heeft kan het lastig zijn om de werkzaamheden te combineren met het bijhouden van de administratie, belastingaangiftes enzovoorts. Wij horen van veel ondernemers dat zij vrij weinig tot geen affiniteit hebben met doen van de boekhouding. Of in de administratie loopt iets niet soepel waar men pas achterkomt wanneer wij met hen de administratie doornemen nadat de boekhouding en administratie zijn uitbesteed bij Jadmin. Tegenwoordig is de stap die u zet om een ondernemer te worden kleiner dan twintig jaar terug, aldus zo lijkt het voor men. Hierdoor hebben wij veel klanten met een kapperszaak, schildersbedrijven en andere mkb- ers waarbij er genoeg gewerkt wordt maar er nog steeds veel winst te behalen is. Dit heeft als hoofdreden dat de boekhouding en administratie vaak als een secundair ‘dingetje’ worden gezien en dus zijn er veel obstakels te voorkomen wanneer u een open en dichte samenwerking aan kunt gaan met uw boekhouder, op welk punt u ook mag zitten met uw bedrijf.

Wat ik hierboven zojuist allemaal heb verteld is voor mij de reden waarom ik ons met Jadmin meer wil identificeren als een partner of een administratieve afdeling van uw bedrijf, dan enkel een boekhouder en administratiekantoor in de regio Sittard. Wij handelen via een open en eerlijke wijze waarin voorop staat dat u inzage krijgt in waar u staat met uw bedrijf, waar u heen gaat en waar u bent geweest. Wanneer u besluit om de boekhouding van uw bedrijf bij ons uit te besteden plannen wij graag een kennismakingsgesprek. Zodat wij u leren kennen en de wijze waarop u het bedrijf runt en u ons leert kennen en wat u van ons kunt verwachten.

Maak nu een afspraak of bel: 077 75 04 592

Stap nu over naar een boekhoudkantoor dat met u meedenkt

Hoe wij voordeliger zijn

wie is jadmin administratiekantoor

Omdat ik zelf een ondernemer ben heb ik in het begin van mijn carrière moeten kijken hoe andere administratiekantoren of boekhouders het in mijn markt doen. Bij dit onderzoek heb ik vooral gekeken naar waar ik verbetering in het proces kan brengen. Hieruit is gebleken dat de samenwerking en ‘de workflow’ vaak beter geoptimaliseerd kan worden. Het gaat namelijk veelal nog op de ouderwetse manier, hoe boekhouders werken met hun klanten. Een klant houdt zijn facturen, offertes en bonnetjes in een klapper en levert deze in bij de boekhouder. Dit betekent voor de klant dat hij of zij na het versturen van een offerte of factuur moet printen en het document in de klapper inbindt terwijl er vaak een hoge werkdruk is op kantoor. Hierdoor zijn fouten eerder gemaakt en over het hoofd gezien, waardoor de ondernemer achterloopt in de administratie en de boekhouder hier achter moet komen.

Om dit probleem te tackelen voordat het realiteit werd bij Jadmin zijn wij zelflerende software en een online boekhoudprogramma gaan implementeren in onze manier van werken. Wij loggen in waar u dat ook kan en kunnen hier de stukken zien die onze software automatisch heeft opgenomen in de boekhouding. Een voorbeeld van hoe dit werkt: u heeft zojuist een bureaustoel gekocht voor op kantoor, u stapt in de auto en met uw telefoon logt u in. Vervolgens kunt u het bonnetje scannen waarna u in grote lijnen aangeeft wat voor aankoop u zojuist heeft gedaan. Dit wordt automatisch meegenomen in uw boekhouding waar wij het dan gaan invoeren. Deze werkwijze resulteert in een voordelige en geoptimaliseerde werkwijze waardoor wij minder werk hebben om uw boekhouding en administratie op orde te krijgen en houden. Hierdoor rekenen wij een lager uurloon en zijn wij minder uren bezig met uw administratie, wat voor u natuurlijk voordeliger uitkomt aan het eind van de rit. Gezien wij veel regionale klanten hebben kunt u natuurlijk ook even langsrijden en het op de ouderwetse manier ‘contant’ inleveren.

Specialisten en experts

Ondanks dat wij ons jaarlijks laten bijscholen om onze kennis scherp te houden zijn wij geen magiërs die overal verstand van hebben en een wijs antwoord klaar hebben voor elke vraag. Dit zou natuurlijk ook een hoger tarief op zich roepen waardoor wij onszelf uit de markt zouden concurreren. Om dit te voorkomen, maar wel aan te kunnen bieden hebben wij een groot netwerk vergaard van verschillende experts en specialisten op het gebied van financiën en bedrijfskunde. Wanneer u een vraag heeft over een onderwerp waar wij te weinig, of geen verstand van hebben zoeken wij in ons netwerk iemand die dit wel heeft om u alsnog van dienst te kunnen zijn.

Hopelijk heb ik u nieuwsgierig kunnen maken over hoe de werkwijze tussen onze bedrijven zou kunnen zijn. Ik nodig u van harte uit om eens langs te komen op ons kantoor in Sittard of eens te bellen. Dan kunnen we de mogelijkheden bespreken en kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Maak nu een afspraak of bel: 077 75 04 592

Stap nu over naar een boekhoudkantoor dat met u meedenkt
Vragen? Laat ons u terug bellen!
Overstap service

de eerste 3 maanden
50% korting

Klik op de knop om een overstap gesprek aan te vragen
JA IK WIL OVERSTAPPEN
als u voor 01-04-2020 overstapt
close-link