Online Boekhouden


U WILT
ONLINE BOEKHOUDEN?

 

Grotere bedrijven hebben vaak een boekhouder in loondienst, en hele grote bedrijven beschikken zelfs vaak over een afdeling administratie. Bent u een ondernemer en drijft u een eenmanszaak, dan is een eigen boekhouder meestal niet te betalen.

De ‘kleine’ ondernemer is daarom vaak aangewezen op een ‘groter’ administratiekantoor. Daaraan kleven uiteraard nadelen; lange communicatielijnen, het gevoel om ‘een nummer te zijn’, geen persoonlijke benadering en hoge kosten. Dat kan anders.

Jadmin heeft voor u de oplossing: online boekhouden. Want waarom zou u als kleine ondernemer niet altijd én realtime over uw actuele cijfers kunnen beschikken? Wij maken gebruik van Twinfield Online boekhouden. In dit pakket kunt u snel, veilig en eenvoudig de meeste basisboekingen zelf doen. Vaak deed u dit al in Excel en nu doet u het gelijk op de juiste plek. Doordat het pakket online beschikbaar is kan Jadmin over de schouder meekijken, controleren en corrigeren waar nodig. Zo krijgt u én het advies wat u nodig hebt én realtime inzicht in uw financiële gegevens. Zo kunt u als ondernemer altijd de juiste beslissingen nemen!

Het inschakelen van Jadmin levert echter meer op. Zo wordt uw debiteurenbeheer inzichtelijk en kunnen brutowinstmarges gestuurd worden. Bankafschriften overtypen? Vanaf nu behoort die handeling voor u tot het verleden. Een directe koppeling met uw zakelijke bankrekening zorgt dat alle mutaties dagelijks automatisch worden ingelezen. Betalingsruns en incassoruns genereren en als clieop bestand in Internetbankieren inlezen? Het kan allemaal en behoort tot de standaardfunctionaliteit van Twinfield. Geen dubbele taken meer, geen extra kosten. U bespaart op de inzet van software.

Jadmin zal altijd in overleg met u naar een optimale taakverdeling zoeken: wat doet u, en wat doen wij voor u. Wilt u veel zelf doen, dan faciliteert Jadmin dat, met uitgebreide instructie zodat u snel kunt starten. Wij concentreren ons dan op de specialistische gebieden zoals fiscale aangiften en zorgen er voor dat u optimaal van de geldende regelgeving profiteert. Wilt u juist veel uitbesteden en zelf geen omkijken naar uw administratie hebben? Ook geen probleem. Wij stellen het takenpakket in overleg met u samen, gaan snel voor u aan de slag en zorgen ervoor dat u altijd het juiste overzicht hebt, zodat u als ondernemer kunt doen waar u goed in bent: ondernemen.

INLOGGEN OP TWINFIELD
INLOGGEN