Jadmin
Over Jadmin

Een allround administratiekantoor voor mkb’ers en kleine bedrijven . Wij hebben momenteel  kantoren in Venlo, Sittard en Roermond. Hierdoor zijn wij al snel uw lokale boekhouder waarbij u even op de koffie kunt komen. U kunt namelijk bij ons terecht voor elk financieel akkefietje of elke vraag over uw boekhouding.

Volg ons op social media
 

Online Boekhouden

Online boekhouden

Waar grotere bedrijven vaak een eigen boekhouder in loondienst hebben en/of zelfs een hele eigen afdeling hebben die voor hen de administratie bijhoudt, is dat voor u als “kleinere onderneming” meestal nog toekomstmuziek, alhoewel dit natuurlijk wel het streven zal zijn. Jadmin is hier de oplossing voor!
Wilma Juneman administratie Venlo, Roermond en Sittard
online boekhouden via jadmin belasting adviseurs roermond venlo sittard

U bent als “kleinere ondernemer” of MKB-er vaak aangewezen op grote administratiekantoren of een kennis die u kent en handig is met boekhoudingen. De grotere administratie kantoren handelen naar een winstoogmerk, omdat het voor hen niet noodzakelijk is om een goede samenwerking te hebben. Hierom vallen er vaak gaten in de boekhouding en mist er een cruciaal stuk in de communicatie van een boekhouder en hun cliënt. Het is namelijk onze overtuiging dat een boekhouder er rekening mee moet houden waar hun cliënt heen wilt met zijn of haar bedrijf. En natuurlijk is het ‘onze’ verantwoordelijkheid om de workflow dusdanig te optimaliseren om onze diensten zo goedkoop als mogelijk kan zijn aan te bieden zonder onszelf in de vingers te snijden. Om deze reden zijn wij het online boekhouden gaan implementeren in onze werkwijze. Hier ga ik u dadelijk meer over vertellen, maar eerst schijn ik eerst nog een lichtje op de werkwijze en service die u kunt verwachten bij Jadmin.

Jadmin is geen immens administratiekantoor, en zo stellen wij ons ook niet op naar de mensen die hun administratie bij ons uitbesteden. Maar ondanks onze service gerichte werkwijze zijn wij nog steeds het meest voordelige boekhoudkantoor in de regio. Onze oplossing om beide te kunnen doen is het online boekhoudprogramma ‘TwinField’. Met dit programma heeft u op ieder moment van de dag de mogelijkheid om inzicht te krijgen in uw actuele cijfers. TwinField is een centraal punt in de online boekhouding voor uw bedrijf. U als ondernemer stuurt een PDF bestand naar Jadmin, deze voeren wij in en binnen 48 uur kunt u de nieuwe cijfers inzien via Visionplanner. Nadat u alles heeft ingevoerd kijken wij als Jadmin ter controle natuurlijk altijd met u mee. We kunnen daardoor eventuele fouten meteen corrigeren. We leveren u met behulp van Twinfield Online Boekhouden dus niet alleen inzicht in uw cijfers, maar adviseren en corrigeren u dus ook waar dat nodig is. Hierdoor wordt boekhouden iets wat u in de auto na het tanken, of na een aankoop meteen kunt doen. De oude klappers waar u eerst alle facturen, bonnetjes en administratie in had zijn met deze werkwijze niet meer nodig.

belastingadviseurs-kantoor-roermond-venlo-sittard

Maak nu een afspraak of bel: 077 75 04 592

Stap nu over naar een boekhoudkantoor dat met u meedenkt
online boekhouden met boekhouder op de achtergrond jadmin roermond

Wanneer u kiest voor Jadmin

komt er echter nog veel meer positiefs bij. Zo zorgen we er onder andere voor dat uw debiteurenbeheer inzichtelijk is en dat uw brutowinstmarges altijd verstuurd kunnen worden. We voorzien u van gemak door er bijvoorbeeld voor te zorgen dat u bankafschriften nooit meer hoeft over te typen. Twinfield staat online gekoppeld aan uw administratie. Alle mutaties worden daardoor automatisch dagelijks ingelezen. Ook zorgen wij met behulp van de online boekhouding ervoor dat uw incassoruns en betalingsruns automatisch gegenereerd worden en vervolgens als clieop-bestand in internetbankieren worden ingelezen. Al deze opties behoren tot de standaardfunctionaliteiten van het programma Twinfield Online Boekhouden. Op deze manier zijn er voor u geen dubbele taken meer en bespaart u naast veel tijd ook een hoop geld. Het programma neemt ons namelijk ook werk uit handen waardoor wij minder uren bezig zijn met uw boekhouding en dus minder factureren naar u.

In al de werkzaamheden die wij voor u verrichten staat een open kanaal op de eerste plaats. We kijken samen wat u als meest prettige werkwijze ervaart. Zo kunt u er voor kiezen om de complete boekhouding bij ons neer te leggen, of wellicht vindt u het juist fijn om toch ook nog vaak zelf even wat te doen. We gaan met u in gesprek en zoeken samen met u naar de optimale taakverdeling. Zo zetten we op een rijtje wat u precies wilt gaan doen, en in welke rol u ons het liefst zou zien. Welke taken wilt u aan ons uitbesteden en welke blijft u liever zelf doen?

Wanneer u beslist om de complete boekhouding en administratie uit te besteden kunnen wij dit zonder probleem faciliteren. We gaan met u in overleg en bespreken wat precies de verwachting vanuit u is . Vanaf dat moment zullen wij die taken van u overnemen en heeft u een hele zorg minder. We zorgen er daarbij natuurlijk ook voor dat u altijd het overzicht heeft over onze bezigheden en altijd, waar nodig, de beschikking heeft over uw administratie. Op die manier kunt u zich gewoon bezighouden met uw eigen taken als ondernemer en zorgen wij voor de administratie.

Het kan echter ook zo zijn dat u toch een groot gedeelte zelf wilt doen. Wij als Jadmin kunnen u dan uitgebreide instructies geven over het gemakkelijker maken van de werkzaamheden en eventueel verbeteren van de taken. Omdat wij vooraf met u in gesprek gaan om te bepalen wat uw visie voor het bedrijf is zullen wij u hierin coachen waarin u beslist om enkele werkzaamheden zelf te verrichten. Hierbij kunnen we er in overleg voor kiezen dat onze inmenging in de boekhouding puur specialistisch is. We kunnen ons bijvoorbeeld gaan focussen op het fiscale gedeelte. We zorgen er op die manier dan voor dat u optimaal kunt profiteren van de regelgeving op dat gebied. We kijken waar u kosten kunt besparen en waar u wellicht meer uit kunt halen.

ondersteuning bij uw administratie-kantoor-roermond-venlo-sittard
De pagina die u hierboven leest beslaat vrij veel aspecten van ons werk en wij snappen dat het wellicht te veel informatie is om rustig even door te lezen. Wij nodigen u dan ook uit om langs te komen op een van onze kantoren of contact op te nemen zodat u de vraag direct kunt stellen wij meer gericht antwoord kunnen geven en de informatie kunnen geven die u zoekt.

Maak nu een afspraak of bel: 077 75 04 592

Stap nu over naar een boekhoudkantoor dat met u meedenkt
Vragen? Laat ons u terug bellen!
Overstap service

de eerste 3 maanden
50% korting

Klik op de knop om een overstap gesprek aan te vragen
JA IK WIL OVERSTAPPEN
als u voor 01-04-2020 overstapt
close-link