Jadmin
Over Jadmin

Een allround administratiekantoor voor mkb’ers en kleine bedrijven . Wij hebben momenteel  kantoren in Venlo, Sittard en Roermond. Hierdoor zijn wij al snel uw lokale boekhouder waarbij u even op de koffie kunt komen. U kunt namelijk bij ons terecht voor elk financieel akkefietje of elke vraag over uw boekhouding.

Volg ons op social media
 

Wie zijn wij

Wij staan voor u!

Hallo, mijn naam is Wilma Juneman. Ik heb Jadmin opgericht in 2007 toen ik van een vrijstaande kamer in mijn huis, mijn eerste kantoor maakte. Hierna is Jadmin verhuisd en waren wij eerst een boekhoudingskantoor uit Venlo. Momenteel zitten wij in Venlo, Sittard, en Roermond.

Samen met mijn collega Nina Hodiamont willen wij u een zo volledig mogelijk dienstenpakket aanbieden, op maat gemaakte persoonlijke adviezen kunnen geven en met u meedenken en u kunnen adviseren over de groei van uw bedrijf. Dit kan allemaal doordat wij er heilig van overtuigd zijn dat ondernemen een mensenvak is. Een ondernemer moet sociaal, open en eerlijk kunnen communiceren over waar u heen wilt en waar u vanaf wilt.

Wilma Juneman administratie Venlo, Roermond en Sittard
Nina Hodiamont Jadmin belasting adviseurs

Hallo, mijn naam is Nina Hodiamont en ben nu bijna zeven jaar werkzaam bij Jadmin. Na mijn opleiding ben ik via mijn kennissenkring bij Jadmin komen werken. Het bevalt mij uitstekend hier, mijn werkervaring vanuit andere sectoren kan ik prima implementeren in de werkwijze die wij hanteren voor Jadmin.

Aangezien Jadmin geen groot boekhoudingskantoor is, staat de nauwkeurigheid van ons werk op nummer 1. Eigenlijk delen wij die eerste plek met het vertrouwen dat wij wederzijds handhaven met een klant aangezien wij inzage hebben tot de meest intieme aspecten van een bedrijf.
Gelukkig streef ik ernaar om zo nauwkeurig en open als mogelijk is te werk te gaan, en dat horen wij veel terug van tevreden klanten!

Vertrouwd en ondersteunend

Bij Jadmin vindt u niet alleen een boekhouder uit de regio Venlo, Sittard, of Roermond om uw aangiftes te laten verzorgen, maar ook een adviseur in uw regio om op terug te vallen wanneer u vragen heeft. Wij zijn uw vaste aanspreekpunt bij ondersteuning op administratief gebied. Met Jadmin richten wij ons vooral op startende ondernemers, zzp’ers en MKB’ers tot om en nabij de 15 medewerkers/werknemers.
Wij zorgen onder meer voor:
Administratie kantoor Venlo, Roermond en Sittard

Het bijhouden en verwerken van uw administratie. U kunt ten allen tijde online uw managementrapportage checken.

Het online boekhoudprogramma Twinfield. Hiermee houdt u een stuk boekhouding bij uzelf en beperkt u de kosten,door dat u zelf al een deel van de administratie voor ons klaarzet.

Een meer geoptimaliseerde manier van werken door middel van gemaakte scans voor uw online boekhouding. Hierbij wordt het factureren ook digitaal gedaan, zodat uw verkoopfacturen meteen in de administratie zitten en u deze ten allen tijden, overal kunt inzien.

Het samenstellen van de jaarrekening van uw bedrijf

Hulp bij elke BTW aangifte van uw bedrijf.

Het invullen van CBS enquêtes of het opstellen van publicatiestukken voor de Kamer van Koophandel.

De aangiftes van de inkomstenbelasting van uw bedrijf.

De salarisadministratie voor uw personeel met hierbij de aangifte loonbelasting en jaaropgaven.

Ondersteuning bij het opstellen van de aangifte van de vennootschapsbelasting.

Maak nu een afspraak of bel: 077 75 04 592

Stap nu over naar een boekhoudkantoor dat met u meedenkt
belasting adviseurs venlo roermond sittard

Vakkundig en persoonlijk

Mijn collega’s en ik zijn al heel wat jaren werkzaam in financiën, boekhouding en alle aspecten van bedrijfsadministratie. Desalniettemin volgen wij jaarlijks cursussen en workshops om onze kennis verder uit te breiden en actueel te houden. Hierdoor kunnen wij constant een hoge waarde van kwaliteit handhaven bij het doorlichten en bijhouden wanneer het gaat over de financiën van uw bedrijf.

Naast hoge kwaliteit zien wij ook dat een persoonlijke aanpak betere resultaten werft. Wij nemen de tijd om u en uw bedrijf door en door te kennen, waar uw zwakke en sterke punten zitten en wat uw visie is voor de toekomst. Hierdoor werken wij op een pro-actieve wijze, waardoor wij nauwkeurig advies kunnen bieden over de fiscale ontwikkelingen van uw bedrijf. Jadmin ondersteunt uw financiële kant, zodat u de focus kunt leggen op de werkzaamheden en ontwikkelingen die voor u belangrijk zijn.

Wat Jadmin onderscheidt van andere administratiekantoren of boekhouders in de regio is onze persoonlijke werkwijze. Bij Jadmin is het ons doel om te werken als een verlenging van uw bedrijf,u kunt het zien als uw financiële afdeling op locatie in Venlo, Sittard of Roermond. Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring weten wij wat ondernemen inhoudt. Hierdoor kunnen wij met u op één lijn communiceren, omdat wij weten waar u als ondernemer mee te maken krijgt, en voor moet waken. Het is dan ook onze bedoeling om niet alleen simpelweg met u in gesprek te gaan, maar ook daadwerkelijk een bijdrage te hebben aan uw succes. Het is onze doelstelling om u als ondernemer naar een hoger niveau te zien stijgen en dus zullen wij er dan ook alles aan doen om dat te bereiken.

Bij Jadmin willen wij er voor zorgen dat we niet per se voor u zullen werken, maar samen met u. De basis van die samenwerking ligt bij het voorkomen van problemen. Door vooraf al in te zien waar potentiële bedreigingen vandaan kunnen komen, kunnen wij ervoor zorgen dat deze nooit bij u zullen belanden. U kunt uw werk als ondernemer uit blijven voeren, zonder dat u zich druk hoeft te maken over uw boekhouding of onoverzichtelijke financiële situaties.

Vervolgens kijken we samen met u hoe we uw onderneming verder kunnen brengen. Wij handelen en verzorgen onze werkzaamheden met grote openheid zodat u precies weet waar u aan toe bent wanneer u vragen heeft over uw boekhouding. Bij Jadmin vinden wij het belangrijk dat u weet wat u aan ons heeft en waar uw bedrijf staat. Daarbij is belangstelling in uw onderneming vanuit Jadmin een vaste lijn. We denken altijd met u mee en weten dankzij onze expertise waar we samen met u naar toe kunnen werken.

In de jaren dat Jadmin nog aan het opstarten was hebben wij leren vertrouwen op de kleine ondernemers en MKB-ers in een open samenwerking. Hierin merkte wij dat ondernemers zich willen focussen op hun werkzaamheden en vaak enige angst voelen naar de boekhouding van hen bedrijf. Angst voor onvoorziene kosten, hoge belastingen of gewoonweg angst om te dromen waar hun bedrijf heen kan gaan. Hierdoor stagneert het vaak en is er vanuit de ondernemer geen duidelijk vooruitzicht waar hij of zij het bedrijf heen moet sturen. Jadmin wilt hierin de doorbrekende factor zijn, zodat u zonder angsten kunt ondernemen.

Vragen? Laat ons u terug bellen!
Overstap service

de eerste 3 maanden
50% korting

Klik op de knop om een overstap gesprek aan te vragen
JA IK WIL OVERSTAPPEN
als u voor 01-04-2020 overstapt
close-link