Wie zijn wij

Wij staan voor u!

Jadmin wil u een zo volledig mogelijk dienstenpakket aanbieden, toegesneden op uw behoeften en/of wensen. Als ondernemer wilt u zich concentreren op uw eigen vakgebied. En dus houdt u zich het liefst zo min mogelijk bezig met uw eigen administratie, het invullen van BTW-aangiften of loonbelastingformulieren.


Vertrouwd

Jadmin is een partner waarop u kunt rekenen. Jadmin, een goed opgeleide dienstverlener, opereert zelfstandig in uw regio en is uw vaste aanspreekpunt voor ondersteuning op administratief gebied. Jadmin richt zich vooral op starters, zzp’ers en bedrijven in het klein MKB ( tot ca. 15 medewerkers). Jadmin zorgt voor:


Verwerking van uw administratie ( u krijgt toegang tot de online management rapportage).

De mogelijkheid om door Online Boekhouden met Twinfield, de kosten te beperken en uw bedrijf in cijfers beter te leren kennen.

Met de mogelijkheid van scannen/herkennen wordt online boekhouden nog efficiënter.

Digitaal factureren waardoor verkoopfacturen moeiteloos meteen in de administratie zitten.

Het samenstellen van de Jaarrekening.

BTW-aangiften.

Het invullen van CBS-enquetes of het opstellen van publicatiestukken voor de Kamer van Koophandel.

Het verzorgen van de aangifte Inkomstenbelasting.

De salarisadministratie voor uw personeel incl. aangifte loonbelasting en jaaropgaven.

Het verzorgen van de aangifte Vennootschapsbelasting.


Vakkundig

Dankzij onze jarenlange ervaring en gedegen kennis waarborgt Jadmin voortdurend een hoge kwaliteit. Door de persoonlijke aanpak werken wij pro-actief. Jadmin kent uw bedrijf door en door en wijst tijdig op (fiscale) ontwikkelingen die voor u van belang zijn. Daarnaast houden wij ook in de gaten of u uw gegevens voor de belastingen op tijd aanlevert. Jadmin neemt u zoveel mogelijk werk uit handen, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

Bij Jadmin werken wij als ondernemer voor ondernemers. Wat dat betreft herkent u in ons een dienstverlener met ambitie. Vanuit onze expertise willen wij niet alleen sparring partner zijn maar ook wezenlijk bijdragen aan uw succes. Dat wil zeggen dat wij zorgen uit handen nemen en oplossingen bieden voordat zich problemen voordoen. Jarenlange kennis en ervaring werken daarbij in uw voordeel. Zo houdt u de handen vrij om te doen waar u goed in bent: ondernemen. Wij weten als geen ander dat ondernemen people’s business is. En dat een open sfeer en oprechte belangstelling bijdragen aan succes. Hoogwaardige dienstverlening combineren wij dan ook met persoonlijke benadering.


Klantgericht

MEER INFORMATIE?
CONTACT ONS